0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Over ons

  

Het internet zorgde voor een revolutie en veranderde het consumentengedrag voor altijd door klanten een gemakkelijke, stressvrije manier te bieden om producten te bekijken en te kopen vanuit het comfort van hun eigen huis. Hetzelfde geldt voor het kopen van schoenen.

 

Welkom in de schoenenwereld waar alleen kicks van topkwaliteit worden aangeboden. Alle bestellingen die via onze online winkel worden geplaatst, worden met zorg behandeld.

 

Online Shop werkt uitsluitend samen met vertrouwde fabrikanten en zorgt voor de nieuwste series, inclusief beperkte must-have. De selectie in onze winkel is zeer grondig en doordacht, gebaseerd op tijdloos design, functionaliteit, natuurlijke materialen en originele oplossingen. Niet op onze lauweren rusten, dus we kunnen blijven uitbreiden met nieuwe merken en modellen, zodat de producten ooit het wereldtoneel weerspiegelen. In onze online shop vind je natuurlijk alleen echte schoenen van topkwaliteit sneaker. We nodigen je uit om te winkelen.

 

We zijn er trots op dat we niet alleen de grootste en meest gewilde collectie producten hebben, maar ook de laagste prijzen en de beste klantenservice van alle online schoenen. Hoewel onze prijzen gemiddeld 30% lager zijn dan die van onze concurrenten, bieden we ondersteuning die kan wedijveren met een van de beste online winkels. Onze fulltime, vriendelijke medewerkers zijn toegewijd om uw vragen te beantwoorden en zullen zeven dagen per week reageren op elke voicemail of e-mail die binnen dezelfde werkdag wordt ontvangen.

Werk uren

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze site winkelen.
De openingstijden van ons kantoor voor klantenservice zijn van 9.00 uur tot 17.00 uur Britse tijd, van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen.
Wij streven ernaar om binnen één werkdag op uw e-mails en eventuele telefonische berichten te reageren.

Als je vragen, opmerkingen of gewoon zin hebt om te chatten, aarzel dan niet om Contact met ons op te nemen. We zijn niet alleen vriendelijk, maar ook uiterst discreet, en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring heeft.